X

Llorenç Córdoba acusa Prohens de mentir sobre la promesa de modificar la delimitació de Costes a Formentera

El president del Consell de Formentera assegura que, després de descobrir l'engany, va començar l'"atac despietat" que està patint

12/12/2023

Llorenç Córdoba acusa Prohens de mentir sobre la promesa de modificar la delimitació de Costes a Formentera

Llorenç Córdoba aquest dimarts matí.

El president del Consell de Formentera i diputat al Parlament, Llorenç Córdoba, ha acusat el conseller de Promoció Econòmica i president del PP a l’illa, José Alcaraz, i la presidenta del Govern, Marga Prohens, d’haver “mentit” als formenterers sobre la promesa de modificar la delimitació de Costes a Formentera. Segons Córdoba, després de descobrir que era “mentida” la promesa del Govern d’aprovar una partió pròpia per a l’illa, el PP, a través dels seus consellers, hauria orquestrat contra ell aquesta situació per a fer-lo “callar”. “El PP ha mentit”, ha declarat davant els mitjans de comunicació.

Durant la seva compareixença, Córdoba ha començat assenyalant que el poble ja ha vist que tot el que s’assegurava contra ell “era fals”, demostrant que totes les acusacions llançades contra ell “són mentida”. “Ara, entendrem la veritat del que realment ha passat aquí”, ha assenyalat Córdoba, qui ha relatat que el 28 de novembre va acudir a Palma per a acudir a una reunió sobre un punt “crucial” com és la delimitació de Costes, un problema “prou important” perquè el president de Formentera acudís a la reunió. Segons ha dit, sense ser avisat, a la trobada van acudir també representants de Compromís o del PP, cosa que Córdoba no va entendre en aquell moment.

Córdoba ha destacat que, durant la passada campanya electoral, des del PP l’ara presidenta del Govern, Marga Prohens, va prometre una delimitació pròpia per a l’illa de Formentera, cosa que l’Executiu no pot complir al no tenir competències. “Tot el que ens han dit fins ara són mentides, mentides i mentides”, ha reiterat, recordant que ha estat ara quan ha exigit explicacions sobre la promesa del Govern. “Alcaraz ha estat un actiu bàsic per a prolongar aquesta gran mentida del Govern balear”, ha reiterat Córdoba, qui ha exigit al president dels populars a l’illa que expliqui “per què ha muntat tot això”. Córdoba ha reiterat que no cessarà els dos consellers als qui aquest dilluns va exigir la dimissió. “És el que ells esperen que facin perquè així seria jo el dolent”, ha dit també.

Avui al Parlament, d’on és diputat, tampoc hi ha assistit al ple. Córdoba havia de llegir aquest dimarts un article dels Drets Humans en un acte previ a la sessió plenària del Parlament, però no ha comparegut. Ha excusat la seva absència de la lectura i tampoc ha assistit al ple. La Mesa li ha posat l’escó 31, entre Més per Menorca i Vox, després de sol·licitar no seure devora la bancada popular i evidenciar d’aquesta manera la distància que els separa. La passada setmana, Córdoba va al·legar no anar al ple per motius de salut.

Notícies relacionades >

12/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris