societat

Llucmajor celebra enguany unes festes de S’Estanyol “diferents”

El batle, Éric Jareño, ha apel·lat al sentit comú de la ciutadania i a respectar les distàncies de seguretat


L’Ajuntament de Llucmajor ha organitzat aquest estiu unes festes de S’Estanyol “diferents” i adaptades a la crisi sanitària, amb concerts, tallers i activitats infantils que tindran aforament limitat i requeriran d’inscripció prèvia.

El batle, Éric Jareño, ha explicat en un comunicat que el consistori no volia “deixar sense festes als ciutadans”, però demana “la màxima conscienciació cap a la situació totalment atípica i anormal” que es viu amb la COVID-19.

“Apel·lam al sentit comú perquè la festa acabi bé per a tots”, diu el primer edil sobre unes festes que se celebraran des del dimecres 22 al diumenge 26 amb distàncies de seguretat i l’ús obligatori de mascareta.

Durant els actes, indica l’Ajuntament, “no es permet ballar o interactuar físicament amb altres persones que no conviuen i es recomana una bona higiene de mans cada vegada que es toca una superfície”.

Algunes activitats, com la festa de l’escuma o la nit de djs, no se celebraran, però sí que hi haurà contacontes, un concert de la banda de Llucmajor, un taller de tests, un concert d’havaneres i cançons marineres, un taller de malabars i carioques, teatre, una jornada mediambiental amb neteja del litoral i del fons marí, i la tradicional missa en honor al patró Santiago amb ball de gegants.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les festes de Sant Llorenç de Selva, amb completes però sense teatre a causa de la Covid-19

Dos actors de la companyia Xamo Xamo han hagut ser aïllats per haver estat en contacte amb un cas positiu

Almanco 6.000 treballadors han estat de baixa per Covid-19

La majoria són contactes estrets que han rebut la baixa de la mútua abans de fer-se les proves per prevenir contagis en l’entorn laboral

El sistema porta a porta provoca un caos en la recollida de fems de Son Serra de Marina

Els residents d'aquests nucli de Santa Margalida són els únics que tenen clau per accedir al punt verd a qualsevol...

Residents d’Esporles sol·liciten la neteja de l’habitatge on es trobaren dos cadàvers

En un escrit dirigit al jutge asseguren que l'olor procedent de l'immoble és insuportable i demanen mesures per assegurar la...