X

Els 31 migrants interceptats a Cabrera passen a càrrec de la Policia Nacional

La Guàrdia Civil també ha localitzat avui dissabte, devers la 1h de la matinada, una embarcació a Cala Truja, a Sant Josep de sa Talaia (Eivissa), amb 6 migrants a bord

25/07/2020

Els 31 migrants interceptats a Cabrera passen a càrrec de la Policia Nacional

Imatge d'arxiu

Els 31 migrants, tots adults, a bord de dues embarcacions, localitzades aquest divendres a les 18.30 hores en aigües de Cabrera, han arribat al port de Palma a les 22.00 hores, traslladats per Salvament Marítim, i ja han passat a càrrec de la Policia Nacional. 

Segons ha informat Delegació de Govern aquest dissabte, els 31 migrants, tots adults, han arribat al port de Palma a les 22.00 hores i han estat traslladats per Salvament Marítim.

En aquest moment, els detinguts a Palma es troben a l’estació marítima sota custòdia policial i està previst que aquest dissabte se’ls practiquin les proves PCR, els resultats de les quals es podrien conèixer aquest diumenge o dilluns.

SIS MIGRANTS LOCALITZATS A CALA TRUJA (EIVISSA)

La Guàrdia Civil ha localitzat avui dissabte, devers la 1h de la matinada, una embarcació a Cala Truja, a Sant Josep de sa Talaia (Eivissa), amb 6 migrants a bord. Tots ells són homes joves originaris d’Algèria. Els tripulants han estat traslladats a les dependències de la Guàrdia Civil, a Sant Josep, i després han passat a càrrec de la Policia Nacional. La Guàrdia Civil continua avui amb l’operatiu de recerca amb patrulles per terra per tractar de localitzar a més migrants.

Aquest cap de setmana ja són tres les embarcacions que han arribat a les Illes i, de moment, ja hi ha 37 migrants detinguts. Des de principi d’any, han arribat 18 embarcacions a les Balears.

25/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT