política

L’oposició critica les previsions d’Armengol, la qual assegura que al 2022 ja no hi haurà crisi

Els partits del pacte i Més per Menorca demanen avançar en la diversificació de l'economia


Tensió entre el principal de l’oposició i la presidenta del Govern en el segon dia de debat de política general d’aquest dimecres al Parlament. “No es posi medalles, senyora Armengol”, ha etzibat el portaveu parlamentari del PP, Antoni Costa, que afegeix que el Govern arriba tard: amb la vacunació, la temporada turística, la recuperació econòmica. I acusa Armengol d’estar allunyada de la realitat: Hem de procurar que la recuperació arribi a tothom, perquè l’escenari idíl·lic que va plantejar ahir, no arriba a tothom.

La presidenta ha pres la paraula abans del migdia per respondre de manera conjunta tots els portaveus, però a qui s’ha adreçat primer ha estat a la bancada popular. Tanmateix, també Ciutadans li ha retret un discurs massa optimista. Mentre El Pi demanava fer pressió davant Madrid i VOX pronosticava la fallida del Pacte de Reactivació.

Abans d’anunciar l’acord amb Sánchez sobre la insularitat, que ha canviat el guió del debat, Armengol ha defensat la seva gestió que, segons diu, ha permès salvar vides i iniciar la recuperació econòmica.

Avançar en la diversificació econòmica

Els partits que conformen el Govern o que hi donen suport han fet retrets a l’oposició, però també han exigit a la presidenta que faci passes per avançar en la diversificació de l’economia. Segons alguns d’aquests partitS, el model turístic és allò que provoca un superpoblació de les Illes Balears, i és la font d’una estructura social que, segons el seu parer, s’hauria de canviar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

MÉS demana accelerar les instal·lacions d’acollida per “tractar als migrants com a persones”

Després de la imatge publicada a IB3 Notícies de migrants dormint dins cotxeres, el diputat i portaveu parlamentari de MÉS...

VOX considera “insostenible” la quantitat de pasteres arribades a Balears en dos dies

Aquest cap de setmana han arribat a les costes de Balears 17 pasteres, amb 268 persones en total

El PP de Mallorca prioritza la recuperació, la mobilitat i la seguretat de cara a 2023

Prohens ha posat en valor el treball fet per fer arribar el projecte 'popular' a tots els racons de l'illa

Tolo Gili, president d’ El Pi de Mallorca

Entre els objectius del nou president, "calmar les aigües" internes i mirar cap a les eleccions del 2023