X

L’orgull friqui s’apodera de Selva

Centenars de persones, amants de l'anime i la cultura japonesa, han visitat aquest espai, que ha inclòs nombroses activitats

21/04/2024

L’orgull friqui s’apodera de Selva

Marxandatge de col·leccionista, disfresses, espases làser i molt més… L’orgull friqui ha conquerit avui dissabte la plaça Major de Selva amb la quarta edició del ‘Frikiday’, una fira temàtica per als amants dels videojocs, la cultura japonesa i la ciència-ficció. Centenars de persones, amants de l’anime i la cultura japonesa han visitat aquest espai, que ha inclòs nombroses activitats per a tots els públics.

Els visitants han aprofitat l’ocasió per vestir-se dels seus personatges preferits i sentir-se protagonistes per un dia. Alguns, fins i tot, han desenfundat les espases làser per aconseguir el poder de les galàxies… i d’altres han aprofitat la jornada per fer nous amics.

Si bé no era la “Senda Arco Iris”, la fira també ha tengut el seu propi circuit de Mario Kart… Els cotxes s’han intercanviat per tricicles. I per als que estimen els zombis, el passatge del terror s’ha inspirat en el videojoc “Resident Evil”.

També hi ha hagut espai per als homenatges. La banda de música de Selva ha tocat el tema principal de la sèrie ‘Bola de Drac’ en honor al seu creador, Akira Toriyama, que va morir el mes passat. Tot això, afegit al mercadet de marxandatge de productes de col·leccionista, han fet que el ‘Frikiday’ sigui una cita que, cada any, agafa més força.

21/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris