cultura

L’Orquestra Simfònica de Balears tanca la temporada amb el darrer concert dels Estius Simfònics

L'OSIB va estar acompanyada d'alguns dels millors cantants de l'Òpera d'Hamburg


Na’ama Shulman és una de les estrelles que enlluernà anit passada el públic que va omplir el Pati de la Misericòrdia, a Palma. La soprano canadenca, solista a l’Òpera d’Hamburg, va ser una de les cantants convidades per al concert de tancament del cicle Estius Simfònics. Una col·laboració molt enriquidora i especial, ja que, segons va dir l’artsita, mai abans havia cantat juntament amb una orquestra l’OSIB, amb la qual ha establert una relació d’admiració mútua.

Shulman, juntament amb Kady Evanyshyn, Simon Yang i David Kang, també cantants de l’Òpera d’Hamburg, posaren el seu granet d’arena per al tancament d’aquest cicle, que va ser també el tancament d’una temporada extraordinària per a la nostra Orquestra Simfònica.

El seu director, Pablo Mielgo assegura que ha estat una temporada molt especial, tant pel context social com pel nombre de concerts que ha pogut donar l’orquestra malgrat la pandèmia. Mielgo va avançar també que la propera serà una temporada molt activa i amb més programes i concerts que mai. Ara, però, arriben les esperades vacances per a tot l’equip de l’Orquestra Simfònica de Balears.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una dotzena d’espais culturals s’obrin a Menorca per celebrar el Dia Mundial del Turisme

El jaciment Torre d'en Galmés ofereix una recreació històrica aquest diumenge i dilluns

Menorca se suma al Literanit

El Claustre del Museu de Menorca va acollir ahir dissabte una trobada literària amb escriptors de poesia, prosa i narrativa

El lingüista Juan Carlos Moreno reivindica a Menorca la necessitat de fer visibles les llengües minoritàries

Ha estat el conferenciant convidat pel Dia Europeu de les Llengües que s'ha celebrat aquest divendres a l'institut Joan Ramis...

Cordèlia, metateatre per entendre les relacions de poder dins les arts escèniques

Aquest diumenge hi ha una nova oportunitat per gaudir d'aquesta obra de Joan Gomila al Teatre Principal de Palma