X

L’OSP entre Menorca i Madrid incrementarà una freqüència diària durant períodes vacacionals

Un canvi que respon a la creixent demanda d'aquesta ruta d'Obligació de Servei Públic en dates assenyalades, com Nadal i Setmana Santa

22/05/2023

L’OSP entre Menorca i Madrid incrementarà una freqüència diària durant períodes vacacionals

Cristina Tomás

La ruta aèria d’Obligació de Servei Públic entre Menorca i Madrid incrementarà una freqüència diària durant períodes vacacionals concrets, com ara Nadal (entre el 20 de desembre i el 2 de gener), Setmana Santa, Sant Antoni (entre el 15 i 18 de gener) i el pont de la Constitució (entre el 4 i el 10 de desembre).

Un canvi que ja s’ha publicat al Butlletí Oficial de l’Estat, i que respon a la creixent demanda d’aquesta ruta en dates assenyalades. El Cercle d’Economia de Menorca en fa una valoració positiva, tot i que creu que no és suficient. Demana que es rebaixin els preus de referència dels vols, i que el període de vigència de l’OSP s’allargui dos mesos més.

Es mantenen els dos vols directes diaris amb la capital. La primera sortida serà des de Menorca entre les 7 i les 8 del matí, i el darrer vol del capvespre haurà de sortir de Madrid entre les 8 i les 9 del vespre.

22/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris