SOCIETAT

Macrojudici per narcotràfic: el cap de la branca de Mallorca nega haver venut droga

Alguns dels acusats diuen que la droga intervenguda era per al seu consum


Segon dia del macrojudici que se celebra a l’Audiència de Palma contra una trentena d’acusats per narcotràfic. Aquest dilluns 14 acusats arribaren a un pacte amb el fiscal i es confessaren culpables, però els imputats que han declarat aquest dimarts neguen haver-se dedicat a la venda de droga. Al cap de la branca de la banda que operava a Mallorca li demanen 11 anys de presó. El fiscal assegura que organitzava i dirigia l’adquisició dels estupefaents a la península i la distribució posterior a l’illa. Ell ho nega. Diu que als anys 2017 i 2018 es dedicava a la intermediació immobiliària i que viatjava per feina. També assegura que la droga trobada a ca seva era per al seu consum i explica que els 15.700 euros que li varen intervenir als escorcolls policials eren un préstec fet per la seva família.

Durant aquesta jornada també ha declarat un dels homes de confiança de l’acusat principal. També ell ha negat els fets. Diu que és toxicòman des de l’adolescència i que la droga que tenia al seu pis de Pere Garau, a Palma, era per a consum propi. Altra acusada s’ha defensat amb aquests mateixos arguments i ha justificat els més de 22.000 euros que li varen intervenir a ca seva dient que eren estalvis i un préstec fet per la seva exsogra perquè volia obrir un bar.

Aquest dimarts també han declarat acusats procedents de la península que estaven dividits en dos sectors que operaven des de Sevilla i Barcelona.

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |