espanya

Madrid atreu francesos que busquen festa i oci

Usuaris de les xarxes socials han comparat la situació amb Magaluf


La capital madrilenya està notant l’arribada de francesos que van cercant festa i oci. Recordem que França viu ara mateix unes restriccions molt dures. Usuaris de les xarxes socials han comparat la situació amb Magaluf. Precisament, aquesta paraula Magaluf ha estat tendència a Twitter.

Saltant-se el toc de queda, sense distàncies de seguretat i molts sense dur la mascareta. Festa al carrer i també festa en pisos. Això és el que està succeint a Madrid, on estan notant un increment de l’arribada de francesos. Recordem que França té ara mateix unes restriccions molt dures. Toc de queda entre les sis de l’horabaixa i les sis del matí. Bars, restaurants, gimnasos, entre altres, tancats des d’octubre.

S’ha convertit Madrid en el nou Magaluf? Això és el que es pregunten molts usuaris de les xarxes socials. Avui, a més, durant unes hores el hashtag ‘Magaluf‘ ha estat tendència en aquesta plataforma. La Policia Local de la capital demana responsabilitat individual. I continua actuant contra les festes a pisos turístics. Una d’elles, aquesta, on es van aixecar actes per incompliment de les restriccions sanitàries contra un grup de joves.

Mentrestant, Madrid té ara mateix una incidència acumulada de 245 casos per cada 100.000 habitants.

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Comissió Europea demanda AstraZeneca per incompliment de contracte

L'objectiu és obligar a la farmacèutica anglosueca que proporcioni les dosis establertes en el seu contracte amb la Unió Europea

Brahim Ghali és traslladat a Espanya per raons humanitàries

L'Associació Sahrauí per a la Defensa dels Drets Humans demana que se li prengui declaració i que no se li deixi sortir del territori nacional

El Tribunal Constitucional tomba el recurs de Jordi Turull

Turull i la resta de processats han anunciat que presentaran una demanda davant el Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg.

Els Reis han presidit la cerimònia de la posada a flotació del submarí S-81 Isaac Peral

L'embarcació comença ara una fase de proves, primer a port, i després en el mar, que conclourà al 2023 amb...