espanya

Madrid registra més de 460 contagis en una setmana

A les Balears s'han registrat 17 casos nous en una setmana, cinc dels quals en el darrer dia


La situació epidemiològica de Madrid és a hores d’ara la més complicada de l’Estat. En els darrers set dies ha registrat més de 460 contagis, seguida de prop per Catalunya. Castella i Lleó també registra una incidència superior a la mitjana espanyola.

El contrast rau a Astúries, que és l’unica comunitat que no ha registrat cap nou contagi en la darrera setmana, i en una bona posició, amb manco d’un cas per cada 100.000 habitants, hi ha Andalusia, Galícia i Múrcia.

17 casos nous a les Balears en una setmana

Pel que fa a les Balears, l’arxipèlag ha declarat 17 casos nous en els darrers set dies, segons les dades del Ministeri de Sanitat. En les darreres 24 hores, s’hi han registrat cinc nous contagis fins un total acumulat de 2.284 casos, dels quals 153 romanen actius, i 224 persones han mort per la Covid-19. Pel que fa a la situació als hospitals, en aquests moments hi ha 51 pacients ingressats, un més que el dia abans, dels quals 12 continuen a l’UCI. Sí que minva el nombre de professionals sanitaris que continuen contagiats a les Illes, que en són 23, dels quals hi ha 86 en vigilància.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

Llum verda del Consell de Ministres al pla d’habitatge i el bo jove de lloguer

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha explicat que ben aviat convocarà una conferència sectorial per...

Aquests són els requisits per a cobrar el bo jove de 250 euros per al lloguer

Té una vigència de dos anys i ho podran cobrar cadascun dels joves que comparteixi un mateix habitatge

Una vintena de funcionaris de més de 60 anys del Parlament català haurien cobrat sense treballar fins a la jubilació

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, assegura que ja ha solucionat una situació que ha definit com a "anòmala"

UPA reclama que se’ls tregui del debat sobre la qualitat de la carn

El portaveu de la patronal ramadera afirma que l'Agència de Seguretat Alimentària "garanteix absolutament" més del 99 per cent dels...