Mallorca B i Manacor continuen intractables

El filial de Julián Robles ha golejat el Sant Rafel (0-5) i treu 12 punts als manacorins

08/03/2022

7

El Mallorca B de Julián Robles i el Manacor de Jaume Mut continuen intractables. El filial mallorquinista ja suma 26 jornades consecutives sense perdre. Aquest cap de setmana s’ha imposat al Sant Rafel per un contundent 0-5. Destacada actuació d’Ibra Diabaté, amb tres gols. David López i Valverde completaren la golejada. El filial vermell ja treu 12 punts al segon, el Manacor, i això que té un partit pendent ajornat.

El Manacor, segon classificat no afluixa. Contra el Constància, els de Jaume Mut sumaren la 7a victòria consecutiva. I això que va tocar remuntar el gol inicial dels inquers gràcies al centre-xut de José Antonio. En 5 minuts, els manacorins capgiraren el marcador. Primer Nico, aprofitant un refús de Pocoví i després Bonilla, amb una rematada de cap. També de cap, Joan Roig sentenciaria el partit al segon temps.

El Platges de Calvià, tercer classificat, no ha pogut seguir el ritme de Mallorca i Manacor. Empat a zero contra el Santanyí en un duel amb ocasions per als dos equips. El Poblense, per la seva part, continua instalat en la irregularitat i s’allunya de les primeres posicions. A Sóller, els de Pep Barceló només han sumat un punt. Al minut 69, Mateu Ferrer avança els poblers. I només 3 minuts després, Marc empata de cap per al conjunt solleric.

A Son Verí, el Collerense es va endur els tres punts. Des dels onze metres, Alejandro Pons avança els visitants. L’alegria només duraria dos minuts, el temps que tarda Campins a marcar un golàs per l’escaire. Passada l’hora de partit, Khadim estableix l’1 a 2. A 10 minuts per al final arribarien els dos darrers gols. Alejandro Pons estableix l’1 a 3 i Díaz, als darrers minuts i amb un mà a mà, tanca la golejada.