societat

Mallorca és el territori de l’estat on surt més econòmic passar la ITV

Segons un estudi de FACUA, la diferencia del preu de les tarifes entre comunitats superen el 160%


Mallorca és el territori de l’estat on surt més econòmic passar la ITV, juntament amb Múrcia. Segons un estudi de FACUA, la diferencia del preu de les tarifes entre comunitats superen el 160%. A Mallorca també s’ha aconseguit que s’agilitzi la llista d’espera per sol·licitar cita.

Primera hora del matí i ja hi ha cua per passar la ITV a l’estació de Son Castelló. A Mallorca n’hi ha 5, amb la temporal de Calvià, que ha agilitzat el servei de cita prèvia. De 4 a 5 mesos s’ha passat a un mes o manco. Per a alguns la cita ha estat immediata. Mentre esperen comenten que ara el servei va més ràpid.

També satisfacció amb el preu. Aquí ho gestiona el Consell i no empreses privades. Passar la ITV d’un turisme de benzina al País Basc, Ceuta o Madrid, costa devers 42 euros, a Mallorca 17. Pel que fa als dièsel passem dels 53 de mitjana nacional als 30 euros.

L’objectiu ara és que en un any hi hagi una estació definitiva al Polígon de Son Bugadelles, per millorar el servei de les ITVs a Mallorca.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

La tercera residència intervinguda d’aquesta quinta onada: la Fontsana, 19 usuaris positius

N'hi ha 17 d’hospitalitzats amb símptomes lleus i 2 a la residència. Els 115 usuaris restants són contactes estrets. Des...

Augmenten un 30% els intents de suïcidi entre la població infantil i juvenil

La consellera Gómez assegura que és un problema de salut molt greu

Arriben 10 pasteres amb 131 migrants a les Illes en les darreres hores

La majoria d'embarcacions han estat localitzades a Mallorca, una a Cabrera i una altra a Formentera. És una mostra més...

La Justícia andalusa va desestimar el certificat covid per a l’oci nocturn

En canvi, a Galícia va sortir endavant la mesura per entrar a bars i restaurants després de l'aval del Tribunal...