societat

Manacor implanta la recollida de matèria orgànica arreu

Es converteix en el municipi més gran de les Balears que recull separadament totes les fraccions de residus urbans

Manacor+implanta+la+recollida+de+mat%C3%A8ria+org%C3%A0nica+arreu

Manacor completa el cicle de recollida selectiva de residus implementant la recollida de matèria orgànica als barris des Serralt i Fartàritx. D’aquesta manera, es converteix en el municipi més gran de les Balears que recull separadament totes les fraccions de residus urbans.

Allà on no es fa porta a porta de Manacor, a partir d’ara un nou contenidor, el marró, s’afegeix als de recollida selectiva de residus. La recollida de matèria orgànica s’ha implementant progressivament en els darrers mesos, i es preveu que cap al mes de setembre hi hagi operatius al voltant de 400 contenidors d’aquest tipus a tot el municipi. Paralel·lament, s’estan repartint targetes per obrir els contenidors a tots els ciutadans que s’apunten a fer el reciclatge correctament. Si ho fan, el rebut de fems que paguen passa de 169 a 114 euros. Fins al moment, s’han repartit 9 mil targetes i l’objectiu és arribar fins a les 26 mil, que són els rebuts de fems que s’emeten cada any a Manacor.

L’any 2018 Manacor reciclava correctament el 13 per cent dels seus residus. Aquesta xifra és en aquests moments del 22 per cent i esperen acabar l’any per sobre del 27 per cent del total.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Habilitats set punts a les Illes per a tramitar el Certificat Covid Digital presencialment

A partir del primer de juliol, el certificat permetrà la lliure mobilitat dels ciutadans entre els països de la Unió...

Èxit de participació a Menorca durant la ruta de l’hamburguesa

L'únic requisit era utilitzar com a ingredient la carn de vaca vermella menorquina

Malestar entre illencs provinents de València obligats a presentar un test d’antigen

Els viatgers, siguin residents o no, provinents del País Valencià no necessiten presentar cap prova negativa perquè la comunitat està...