X

Manacore publica nou LP: rock, apocalipsi i codis QR

'Perduts a un forat' és un disc en format físic que inclou tecnologia de realitat augmentada

30/11/2021

Manacore publica nou LP: rock, apocalipsi i codis QR

Atenció! Si escanejau aquest codi QR amb el telèfon, podeu gaudir d’una de les novetats de Manacore. Així sona en acústic ‘Sang’, un dels himnes del seu darrer treball. “És una mescla de rock grunge, metalcore, hardcore, però en un terreny més popular i amb elements de música electrònica”, explica el productor Miquel Martí Bibiloni.

Manacore es defineixen com un projecte musical, ja que no es regeixen per les dinàmiques pròpies d’un grup. No fan assajos, no tenen rols. “No ens posam cap barrera, la imaginació i les possibilitats no tenen límits, i gràcies a això hem arribat a llocs que crèiem impossibles”, conta el músic Guillem Martí Bibiloni.

I així han arribat a publicar el seu primer LP, ‘Perduts a un forat’, que compta amb les lletres i la veu de Joan Adrià Pistola. El mateix cantant explica que en aquestes lletres va volar mostrar “una visió apocalíptica, que és un reflex del que tenim al sistema, però amb un reclam a la gent perquè desperti”

Tres nostàlgics del bon rock, que donen molta importància al format físic, però que també innoven, fins al punt d’incloure el seu logotip en realitat augmentada. Són Manacore, el cor del metal al llevant mallorquí.

30/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris