X

Maó acomiada les Festes de Gràcia amb la multitudinària festa al port i els focs artificials

Els gegants, concerts a sis escenaris, mercat de nit i restaurants plens han protagonitzat les darreres hores de celebració

10/09/2023

Maó acomiada les Festes de Gràcia amb la multitudinària festa al port i els focs artificials

Jordi Codina

El port de Maó ha estat, de nou, l’escenari del tancament de les Festes de Gràcia. Una fi de festa que arrencà amb els darrers balls dels gegants, na Guida i en Tomeu, que davallaren per ses Voltes al ritme de la Banda de Música de Maó; espectacle que ja aplegà moltes famílies.

Un cop acabada l’actuació dels gegants i la banda, i també per als més menuts, va pujar a un dels sis escenaris repartits pel Moll de Llevant el grup infantil Pinyeta Pinyol. Després de ballar un poc era moment de continuar passejant, donar un cop d’ull al mercat de nit i, potser, comprar un record.

En un altre escenari hi sonaven, amb el sentiment a flor de pell, la coral i rondalla del Club de Jubilats del carrer Vassallo i el grup Los Veteranos. Entre actuació i actuació, els restaurants s’anaven omplint. Això sí, gairebé imprescindible tenir-hi reserva.

Mentre alguns cercaven un lloc on sopar, en un altre escenari, tres grups oferien el concert de rock jove; actuacions amb molta força vital, que contrastava un poc amb l’actitud, ja relaxada, dels més adults.

A les 23.30 hores arribà el moment dels focs artificials a càrrec de la pirotècnia valenciana Lluch, des de l’Estació Naval; un espectacle seguit per milers de persones. Però aquest vespre encara hi queda la cirereta; el concert d’Anna Ferrer i Marco Mezquida, qui ha estat el pregoner de les Festes de Gràcia 2023.

10/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris