X

Maó rep diverses ajudes per millorar el municipi i fer-lo més atractiu pel turisme

El Consell ha aportat 500.000 euros per la renovació del Passeig Marítim i l'Ajuntament de Maó ha rebut mig milió provinent de fons europeus per dinamitzar el turisme a la ciutat

14/12/2022

Maó rep diverses ajudes per millorar el municipi i fer-lo més atractiu pel turisme

Maó està immersa en una renovació del municipi per fer-lo més sostenible i atractiu pel turisme. Una de les obres més importants és la del Passeig Marítim on el Consell ha invertit mig milió d’euros per millorar voreres i el paviment que en alguns casos comptaven amb desnivells importants. De moment, s’està executant la primera fase de l’obra que va des de l’avinguda Port Maó fins a l’avinguda Fort de l’Eau. Feia 30 anys que es demanava una renovació d’aquest entorn que també ha vingut acompanyada de la millora en l’enllumenat.

No és l’única ajuda destinada a fer Maó més atractiva pel turista. El municipi també rebrà mig milió d’euros de fons europeus per ajudar els comerços en la seva digitalització, crear rutes turístiques, millorar la senyalització d’aparcaments i la imatge dels locals buits exposant-hi obres d’art.

També, a partir de l’any que ve s’executarà el projecte ‘Port de Maó, port sostenible’, en què s’invertiran 3,6 milions en la renovació d’aquest emblemàtic indret de la ciutat de Maó.

14/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris