X

Marc Pérez Ribas es fa enrere i demana ara al Parlament que retiri l’escrit presentat contra Patricia Guasp

Ha estat el sector oficialista del partit qui l'ha convençut

26/05/2021

Marc Pérez Ribas es fa enrere i demana ara al Parlament que retiri l’escrit presentat contra Patricia Guasp

Patricia Guasp en una imatge d'arxiu.

Marc Pérez Ribas es fa enrere i demana ara al Parlament que retiri l’escrit presentat contra Patricia Guasp com a portaveu de la Cambra. Ha estat el sector oficialista del partit qui l’ha convençut.

De fet, la direcció nacional de Ciutadans no ha reconegut en cap moment com a vàlid l’acord en què es basen els tres crítics de la formació per intentar llevar Patricia Guasp com a portaveu. La formació taronja ha mantingut el total suport a l’actual coordinadora, tot i que, consideren, la situació generada va en contra dels estatuts.

El diputats díscols Marc Pérez Ribas, Jesús Méndez i Maxo Benalal tenen expedients informatius en marxa.

La crisi interna

De fet, el diputat Maxo Benalal no fa comptes abandonar la seva acta al Parlament, malgrat que el partit l’hagi suspès cautelarment de militància pel conflicte intern obert amb l’actual portaveu, Patricia Guasp, i un suposat cobrament irregular de dietes. L’eivissenc haurà de ser expulsat per perdre la condició de membre del grup taronja i secretari segon de la mesa. Això sí, per fer-lo fora s’ha de tenir majoria, i per tant, tenir el suport d’un dels dos díscols: Marc Pérez Ribas o Jesus Méndez.

Benalal desmenteix que hi hagi hagut cap requeriment de la Cambra Autonòmica per les seves dietes. De fet, diu que va ser ell qui va demanar ajuda als serveis jurídics per posar ordre als comptes.

El Parlament confia que tots aquests moviments no afectin el funcionament de la cambra.

26/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris