política

Marga Prohens (PP): “Les ajudes del Govern ja arriben tard per a molts d’autònoms i empreses”

Els populars tornen a criticar la gestió del Govern i l'acusa de no tenir en compte la realitat del carrer


El PP ha tornat a criticar la gestió dels ajuts a empreses i a autònoms feta pel Govern. Acusa Francina Armengol de supèrbia, d’autocomplaença i de fer política de despatx sense tenir en compte la realitat dels ciutadans.

La presidenta del PP de les Illes, Marga Prohens, i el president de la Junta Territorial de Palma dels populars, Jaime Martínez, s’han trobat amb un empresari del Passeig Marítim de Palma que està patint les conseqüències de la crisi de la Covid. Ha passat de gestionar dos negocis de restauració i 19 empleats a dur-ne només un en el qual només hi fa feina ell, la seva dona i el seu fill. Tot i això, la baixada de la facturació de més del 70%, segons ha dit, i els deutes acumulats durant els mesos d’inactivitat han fet que hagi de tancar el seu local el pròxim mes de novembre.

Prohens ha lamentat que les ajudes del Govern arribin tard per a molts d’empresaris i autònoms. “Com aquesta, 4.000 petites i mitjanes empreses de les Illes s’han vist obligades a tancar arran de la crisi de la Covid”, ha dit.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Tolo Gili es compromet a intentar reintegrar el Pi com a nou president de la formació

L'artanenc ha obtingut el 57% dels vots al congrés del partit i Toni Roldán, el 43%

Tolo Gili, nou president del PI a Balears

L'artanenc ha obtingut el 57% dels vots al congrés del partit i Toni Roldán, el 43%

Francina Armengol: “Ara arriba el moment de dir als empresaris que apugin els sous”

La presidenta del Govern ha recordat que, a diferència del 2008, en aquesta crisi de la Covid ja s'han invertit...

Podem i MÉS s’atribueixen mèrits en el factor d’insularitat mentre l’oposició insisteix en aprovar la fiscalitat del REIB

El PP reconeix que els 110 milions del factor d'insularitat sembla "a priori" una xifra "raonable" però assenyala que si...