societat

Maria de la Salut fa feina per legalitzar l’aparcament construït en sòl rústic

Tot després que l'Agència de Defensa del Territori ha obert diligències per constatar si aquest espai es va construir legalment


L’Ajuntament de Maria de la Salut fa feina per legalitzar l’aparcament construït en sòl rústic. Recull la informació necessària per enviar-la a l’Agència de Defensa del Territori. Tot després que l’organisme hagi obert diligències per constatar si aquest espai es va construir legalment.

El batle de Maria, Bernat Quetglas, explica que es va arribar a un acord amb un particular per fer ús d’aquell espai i construir-hi un aparcament. L’obra, diu, es va fer amb l’objectiu que el Consell aprovés les normes subsidàries i que fos legal. La institució insular va fer enrere el projecte i els terrenys continuen sent rústics. Ara, l’Agència de Defensa del Territori ha obert acta per constatar si s’ha produït una infracció urbanística. El batle explica que ara s’està redactant la nova normativa per donar-li legalitat en aquest terrenys.

Fa més de 6 mesos que l’aparcament està tancat. El batle aposta per legalitzar l’espai amb una modificació puntual de les normes, per alleugerir el procés. Sinó, diu, s’hauran de restituir les actuacions, com retirar el paviment que l’Ajuntament va posar. Quetglas espera que la tramitació sigui al més aviat possible, ja que és un aparcament dissuasiu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Localitzada una caravel·la portuguesa a la platja de Son Bou, a Alaior

Després de retirar-la s'ha passat el rasclet en 20 metres quadrats per eliminar qualsevol rastre

Menorca és la primera illa que implementa la llei per protegir la infància contra la violència

El Consell forma els treballadors de centres d'infants i adolescents tutelats en la prevenció d'abusos sexuals

Paula Mas, millor recepcionista hotelera de Formació Professional a Balears

És la primera edició dels Balearskills que incorpora la modalitat de recepció hotelera

El segon Circuit Esportiu Inclusiu d’Eivissa comença amb una jornada a la mar

Un conjunt d'activitats que es faran a les instal·lacions esportives dels diversos municipis d'Eivissa al llarg de tot l'estiu fins...