X

Maria Hein es reinventa amb un segon disc que abraça l’electrònica sense complexos

La cantant mallorquina plasma les seves experiències dels darrers dos anys en una col·lecció de cançons molt personal

01/10/2023

Maria Hein es reinventa amb un segon disc que abraça l’electrònica sense complexos

Jaume Vinyas Puiggalí

Amb només un disc i més de 57.000 oients mensuals a Spotify, Maria Hein s’ha posicionat com una de les veus en català més prometedores. Ara, amb “Tot allò que no sap ningú” es reinventa.

“Aquest segon disc han estat dos anys de feina, de recerca, de composició, de cercar realment cap a on volia anar perquè, al final, el meu primer disc era molt primer disc: molt orgànic, molt íntim, molt senzill… que ser senzill no és dolent, però era un disc molt rodó”, explica a IB3 Notícies. “Ara, amb aquest, ja tenia ganes de canviar una mica, de trobar un so i una estètica que em definissin”, afegeix.

Un major protagonisme de l’electrònica és una de les característiques d’aquest segon disc. Amb tot, assegura que no se sent còmoda en un estil concret i que el que vol és “anar provat”. “No tenc un estil sinó que vull trobar el meu estil a partir d’una mescla de tots els estils que m’agraden. Ara som una Maria, diferent de la que era, i d’aquí a dos anys no sé com seré”, assegura.

Hein reivindica que aquest eclecticisme és un signe dels temps i que beneficia l’escena musical en llengua catalana. “Fa vint anys teníem el rock català, però només era rock català. Ara tenim reggaeton, tenim trap, pop, dancehall, folk, electrònica, jazz, tenim tots els estils i de cada vegada n’hi haurà més. Estam en un molt bon moment”, afirma.

D’aquí a poques setmanes, iniciarà una gira per sales petites. Encara no vol revelar-ne dates, però assegura que tornarà a Mallorca ben aviat.

01/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris