X

Marina Seca, gestora del varador de Ciutadella, denunciada per dur a terme activitats sense llicència

L'empresa que va guanyar el concurs convocat per Ports de les Illes s'ha vist obligada a paralitzar part de la seva activitat.

16/08/2021

Marina Seca, gestora del varador de Ciutadella, denunciada per dur a terme activitats sense llicència

Arran de la denúncia presentada per Astilleros Llompart, l’empresa que ha donat els serveis del varador durant els darrers 35 anys, el Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de Menorca resol ara que Marina Seca, l’empresa que n’havia d’assumir la gestió aquesta tardor, ha comès infraccions urbanístiques. Duia a terme activitats per a les quals no té llicència a una nau del polígon.

La nau, de més de 1.800 metres quadrats, és on l’empresa treballa amb les embarcacions i és on troba l’origen de la infracció. Només té llicència per a la venda i fabricació de mobles i articles de pell, l’activitat que acollia abans.

El Consorci ordena la suspensió immediata de les actuacions que s’executen sense llicència i proposa una sanció que podria ascendir fins als 300.000 euros. L’empresa té dos mesos per presentar-hi un recurs. Un nou contratemps que, possiblement, allargarà la posada en funcionament de la que hauria de ser nova concessionària al varador de Ciutadella per als pròxims 20 anys i que ja acumula 8 mesos de retard.

16/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. tomas 17/01/2023

    marina seca