X

Maroto assegura que els ERTOs i les ajudes a empreses a Balears suposen 2.000 milions d’euros a l’Estat

El senador autonòmic, Vicenç Vidal, adverteix la ministra que "els fons voltor sobrevolen l'arxipèlag i convertiran les Illes en una economia devastada"

02/02/2021

Maroto assegura que els ERTOs i les ajudes a empreses a Balears suposen 2.000 milions d’euros a l’Estat

Les mesures del Govern central per protegir empreses i treballadors de les Illes durant la pandèmia suposen un cost per a l’Estat de 2.000 milions d’euros. Així ho ha explicat la ministra de Turisme, Indústria i Comerç, Reyes Maroto, preguntada pel senador autonòmic, Vicenç Vidal.

Segons Maroto, l’executiu que dirigeix Pedro Sánchez és plenament conscient de l’impacte que té el coronavirus a l’economia de les Balears. Vidal, per la seva banda, ha advertit la ministra que si l’Estat no prepara un pla seriós, “els fons voltor que ja sobrevolen l’arxipèlag convertiran les Illes en una economia devastada”.

El senador autonòmic de Més per Mallorca ha recordat a Maroto que tant ella com Sánchez “han embolicat” a la ciutadania “parlant d’una pròxima reactivació per a Pasqua o l’estiu que sembla que es fa difícil”. Vidal ha remarcat que “el fet que la ministra digui pla integral a 20.000 euros que ens corresponen per fons europeus és absolutament ridícul i irrespectuós”.

Vidal s’ha mostrat “indignat” pel fet que les vacunes, l’Ingrés Mínim Vital o els ERTO acabin convertint-se en “una autèntica decepció per a Balears” donada “la ineficiència del Govern central durant les dues primeres onades”.

02/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT