món

Marroc vol treballar per una relació “més ambiciosa” amb Europa

L'ambaixadora del país a Espanya demana a Palma reforçar les relacions amb les Balears: "És important conèixer-nos millor"

Marroc+vol+treballar+per+una+relaci%C3%B3+%26%238220%3Bm%C3%A9s+ambiciosa%26%238221%3B+amb+Europa

L’ambaixadora del Marroc a Espanya, Karima Benyaich, es troba de visita a Palma on ha realitzat una conferència al Club Última Hora per reforçar les relacions entre regions del país amb les Illes Balears: “És important conèixer-nos millor, estem molt a prop”, ha destacat l’ambaixadora.

Benyaich, que des del 2018 és ambaixadora a Espanya, ha explicat en la conferència que s’ha celebrat al teatre Catalina Valls les reformes i els avenços durant els darrers 20 anys que ha duit a terme el rei Mohamed VI tant en l’àmbit polític, econòmic, cultural i de drets humans.

L’ambaixadora ha assegurat que el paper del seu país és rellevant per aturar la immigració il·legal a Europa. Per la qual cosa, ha destacat la voluntat del Marroc de treballar per una relació geopolítica “més ambiciosa”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Quinze elefants viatgen des del passat abril en èxode migratori

Varen partir des de la Xina i ja han recorregut 500 quilòmetres

El Govern britànic es planteja mantenir el confinament fins a finals de juliol

Els experts calculen que, fins i tot si es posposa el desconfinament, el Regne Unit podria assolir els 15.000 contagis...

Ja són 62 les víctimes mortals per l’accident de trens al Pakistan

Les autoritats pensen que aviat el nombre podria augmentar

“Si Israel no ha pegat un cop més fort, ha estat per l’opinió pública internacional”

El professor de Relacions Internacionals Isaías Barreñada pensa que, tot i que Netanyahu deixi el poder, no es garantirà l'estabilitat