societat

Menorca contracta 30 informadors Covid per recordar les mesures vigents a l’illa

Els treballadors se situen en els punts de més afluència, reparteixen fullets informatius i mascaretes d'un sol ús


A Menorca des d’aquesta setmana, i fins a mitjans octubre, hi haurà 30 informadors Covid a peu de carrer per recordar les mesures de seguretat i control que estan vigents a l’illa. Els treballadors se situaran als punts de més afluència, repartiran fullets informatius i mascaretes d’un sol ús. Van en grups o per parelles, identificats amb una camiseta que duu per lema ‘No ho escampis’ i se situen als punts de major afluència d’usuaris com centres històrics, mercats, platges o urbanitzacions com és el cas de Binibèquer.

No sancionen sinó que eduquen: recorden sobretot l’ús de la mascareta i la importància de garantir la distància de seguretat. Reparteixen mascaretes d’un sòl ús i díptics per donar a conèixer l’horari d’obertura de platges i parcs, restriccions pel que fa a les trobades nocturnes o horaris i aforaments de bars i restaurants.

Aquesta acció s’emmarca dins la campanya informativa ‘No ho escampis’, que ha començat aquesta setmana a Menorca i es prolongarà fins a mitjans octubre.


El 40 per cent dels rastrejadors Covid són de l’exèrcit
Balears, l’única comunitat amb un equip específic de rastrejadors de turistes Covid
Els rastrejadors de la Central Covid acurcen les telefonades a 7 minuts per poder atendre tothom

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig a la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...

Els taxistes eivissencs creuen que no cal allargar el permís als temporals

Asseguren que tot i les limitacions nocturnes la temporada ha anat prou bé

Així és el supercongelador on es guarden les vacunes contra la Covid

Les dosis expiraven a l'octubre, però el Ministeri de Sanitat i els fabricants han esbrinat que es poden allargar tres...

Quan obriran les discoteques?

El portaveu autonòmic del Comitè de Gestió de Malalties Infeccioses, Javier Arranx, confia en el certificat covid per eliminar restriccions a l'hostaleria i a l'oci nocturn. La mesa de diàleg...