MENORCA

Menorca ha rebut aquest estiu gairebé 180.000 passatgers nacionals més que abans de la pandèmia

Un increment que el Consell intenta mantenir ara amb connexions directes amb 50 aeroports, bona part d'ells internacionals


Menorca està connectada aquest octubre en vol directe amb tretze ciutats espanyoles, i 38 aeroports internacionals de 10 països diferents, entre ells Gran Bretanya i França. L’objectiu és allargar la temporada i intentar mantenir el màxim de connexions a partir de novembre.

A través de campanyes de promoció , el Consell se centra ara a captar turistes britànics i francesos, però no descuida el nacional que, per primer estiu, ha superat l’internacional. I és que la pandèmia ha accelerat el canvi en els mercats emissors. A l’aeroport, si a l’estiu de 2019 el passatge nacional suposava el 33 per cent del total, enguany ha concentrat el 65 per cent dels moviments. L’increment de prop de 180 mil passatgers espanyols no ha compensat el mig milió perdut en vols internacionals, però sí que ha transformat el perfil de turista pel que fa a la demanda de serveis.

La caiguda dels mercats internacionals per la pandèmia ha fet que els aeroports de Londres, Manchester i Milà hagin deixat d’estar entre les principals connexions de Menorca en un rànquing liderat enguany, per 5 aeroports espanyols. Alguns, com València, han arribat a triplicar els passatgers que aquest estiu han posat rumb a l’illa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |