X

Menorca passa a Nivell 3 i el passaport Covid ja és obligatori a cinemes, gimnassos i acadèmies de ball

Tot i que hi ha l'opció d'obtenir el certificat de vacunació per internet, l'hospital Mateu Orfila ha multiplicat per set la demanda presencial aquesta setmana

04/12/2021

Menorca passa a Nivell 3 i el passaport Covid ja és obligatori a cinemes, gimnassos i acadèmies de ball

A partir d’aquest dissabte Menorca ja es troba a nivell 3 de restriccions sanitàries per l’alta incidència de casos de covid, amb prop de 500 casos per cada 100.000 habitants els darrers 14 dies. Ja s’exigeix el certificat covid a restaurants amb aforaments de més de 50 persones a l’interior i a tot l’oci nocturn. Però la sorpresa de les mesures és als cinemes. I també als gimnasos, acadèmies de ball, llars de jubilats i als hostals i albergs.

Precisament, dissabte és un dia on els gimnasos estan molt concorreguts. En aquests establiments, la majoria dels usuaris ja duien el certificat preparat i asseguren sentir-se molt més segurs amb la nova mesura. Quant a la restauració, els establiments amb capacitat de més de 50 persones al seu interior, han penjat avui el cartell ‘d’obligatori certificat covid’. Molts clients no tenen molt clars els requisits dels bars però la majoria s’asseguren duent el document sempre al damunt.

Tot i que hi ha l’opció d’obtenir el certificat de vacunació per internet, l’hospital Mateu Orfila ha multiplicat per set la demanda presencial aquesta setmana.


Divergència d’opinions entre els restauradors de Mallorca el primer dia de l’obligació del passaport Covid
Obligatori el certificat covid a partir d’avui per entrar a bars i restaurants
Menorca passa a Nivell 3 i Mallorca, Eivissa i Formentera es mantenen a Nivell 1

04/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris