X

Menorca queda sense centres de recuperació de punts del carnet de conduir

Els menorquins que es troben en aquesta situació s'han de desplaçar fora de l'illa, amb els costos extres que això comporta

15/11/2023

Blai Barber Ramos

Menorca ha quedat sense centres de recuperació de punts del carnet de conduir. Els menorquins que es troben en aquesta situació s’han de desplaçar fora de l’illa, amb els costos extres que això comporta. La Direcció General de Trànsit ha començat un nou sistema per trobar algun centre que ofereixi aquest servei i exigeix uns requisits. De moment, però, asseguren que no els consten sol·licituds.

L’Autoescola Díaz de Menorca fins al 20 de setembre d’enguany oferia el curs de recuperació de punts del carnet de conduir. Una empresa concessionària de Trànsit triava un centre en exclusivitat. Ells ho feien des de fa quinze anys. Però ara, després d’una sentència, ha canviat la normativa i Trànsit ha hagut d’iniciar un sistema nou obert a tot el mercat actual per trobar un centre, al qual també li ha de sortir rendible.

Hi ha dos tipus de cursos, un per a aquells que només han de recuperar una part dels punts i un altre per als que han de recuperar el permís sencer. El primer costa 200 euros i el segon 400. Conduir emprant el mòbil pot suposar perdre sis punts del carnet de conduir. Una seixantena de conductors han de fer algun d’aquests dos cursos a Menorca durant l’any.

 

 

 

 

 

 

15/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris