espanya

Més de 2.150 casos de coronavirus a Espanya i 50 morts

Els museus de Madrid s'han vist obligats a tancar les seves portes

M%C3%A9s+de+2.150+casos+de+coronavirus+a+Espanya+i+50+morts

Més de 2.150 casos de coronavirus a Espanya i 50 morts, segons dades del ministeri de Sanitat. A més, segons passen els minuts, més actes multitudinaris es van cancel·lant per mor d’aquest COVID-19.

Els casos de contagi per coronavirus a Espanya segueixen augmentant, però també les mesures per frenar-lo. A més de la responsabilitat individual, el comitè d’avaluació i seguiment del coronavirus, que s’ha reunit aquest dimecres dematí, continua amb el paquet de mesures des de les institucions: entre elles, seguir evitant l’aglomeració de persones. Amb l’objectiu que el virus no es transmeti i, per tant, la reducció de nous casos.

Per mor d’evitar aquesta acumulació de persones, molts actes multitudinaris es van cancel·lant. Els museus de Madrid s’han vist obligats a tancar les seves portes. També han hagut de baixar temporalment el teló els grans musicals de la capital madrilenya: com el ‘Rey León‘ o ‘Anastasia‘. Actes com les Falles de València també n’han patit les conseqüències. La ciutat, consternada, i tots els actes festius cancel·lats. La imatge del dia sens dubte: la falla municipal de València amb mascareta. Entre els últims casos coneguts de positiu en coronavirus trobem el de l’expresidenta del congrés dels diputats, Ana Pastor, que, a més, en el seu compte de Twitter, també ha volgut llençar un missatge de tranquil·litat i aconsella seguir les indicacions dels professionals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Sanitat no té dades fiables de les morts per coronavirus en residències

Hi ha prop de 5.500 persones de difèrencia segons unes fonts o unes altres

Suïssa remet a Espanya dades de la investigació a Joan Carles I

El monarca hauria encarregat crear una estructura per transferir una important donació que havia de rebre del rei àrab

Front comú d’Espanya i Portugal pel fons de recuperació post-covid

Els dos països apostes per una quantitat no menor a 750.000 milions d'euros

15 comunitats autònomes han registrat nous brots per coronavirus

Lleida i la Mariña, a Lugo, tornen al confinament