societat

Més de 30.000 documents pendents de renovar-se durant l’estat d’alarma

Les oficines d'expedició dels DNI i passaports funcionen ja a ple rendiment, però amb totes les mesures sanitàries necessàries

M%C3%A9s+de+30.000+documents+pendents+de+renovar-se+durant+l%27estat+d%27alarma

Les oficines d’expedició dels DNI i passaports funcionen ja a ple rendiment, però amb totes les mesures sanitàries necessàries. L’objectiu és resoldre, al més aviat possible, l’acumulació de documents pendents de renovació durant l’estat d’alarma. A Balears calculen que en són més de 30.000, i creuen que en uns 2 mesos pot estar solucionat.

A ple rendiment, però amb la prioritat de la seguretat sanitària. Tant per als usuaris com per als funcionaris. Les oficines d’expedició dels DNI i passaports ja fa 2 setmanes que estan obertes presencialment, però no ha estat fins aquesta setmana que han anat per feina per tractar de solucionar l’acumulació de documents pendents de renovació que s’han amuntegat durant l’estat d’alarma.

Ho fan amb canvis de com es feia abans per tractar de garantir la seguretat de tothom.

A l’interior de les oficines no hi ha cadires per esperar, ni per ser atès. Només per a la gent gran o embarassada; i en aquests casos, es posa un plàstic d’un sol ús cobrint la cadira i després es llença. A més, el torn s’espera a l’exterior; i per totes les instal·lacions hi ha recipients de gel hidroalcòholic. Canvis que volen garantir la seguretat, però també que tothom pugui fer els seus tràmits al més aviat possible.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alaior suspèn més del 90% d’actes culturals i esportius de l’estiu

El batle nega que la decisió hagi estat influïda per la campanya de firmes que demana la suspensió de tots...

Arrenca a Ciutadella la cinquena edició d’un Festival de Cinema marcat per la Covid i l’alta producció balear

La música de Marco Mezquida i la projecció de la pel·lícula "Uno para todos" protagonitzen la gala d'inauguració del certamen

El jutjat accepta posposar dues setmanes el desnonament d’una família amb tres fills a Maó

Cada any són desnonades a l'illa una seixantena de famílies que viuen de lloguer.

15 comunitats autònomes ja registren rebrots

Algunes àrees d'Aragó tornen a la fase 2, mentre que a Catalunya s'aproven mesures que limiten la mobilitat a el Sagrià i a l'Hospitalet.