X

Més de 50 okupes continuen a Punta Arabí

La situació ha arribat al plenari municipal de Santa Eulària, on l'oposició ha demanat protocols d'actuació als serveis socials

10/12/2021

Més de 50 okupes continuen a Punta Arabí

En el ple ordinari de Santa Eulària l’oposició, formada per PSOE i Podem, ha demanat explicacions a l’equip de govern sobre l’actuació de l’empresa privada, Desokupa, al recinte de Punta Arabí. També han sol·licitat que els serveis socials posin en marxa protocols d’actuació per les famílies okupes. El govern municipal, per la seva banda, ha explicat que els serveis socials estan disponibles per tot aquell qui ho necessiti. Però, de moment, asseguren, ningú ha demanat ajuda. En la sessió hi han assistit alguns representants de les famílies propietàries d’apartaments que resideixen allà i han denunciat amenaces i violència per part dels okupes.

De moment, segons calcula Desokupa, són 50 les persones que encara romanen a l’interior, mentre que segons els mateixos okupes la xifra ascendeix a més de 80 persones que, afegeixen, no marxaran fins que una sentència judicial els obligui a fer-ho. MIJ Hotels assegura que ja ha sol·licitat l’ordre judicial i, en el moment que s’autoritzi es podrà executar en un termini de 48 hores.

10/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris