X

Més del 40 per cent de les vacunacions de la darrera setmana a Balears han estat sense cita

Per illes, 2.879 persones han estat vacunades sense cita a Mallorca, 446 a Menorca i 821 a les Pitiüses

17/08/2021

Més del 40 per cent de les vacunacions de la darrera setmana a Balears han estat sense cita

El 43,3% de les persones que han estat vacunades contra la covid durant l’última setmana a Balears ha triat la modalitat sense cita prèvia.

Segons ha informat aquest dimarts la Conselleria de Salut i Consum, després de la primera setmana de portes obertes, el resultat ha estat de 4.146 persones vacunades sense tenir cita del total de 9.567 persones que han rebut la dosi contra la covid.

Per illes, 2.879 persones han estat vacunades sense cita a Mallorca, 446 a Menorca i 821 a les Pitiüses.

Salut ha organitzat aquesta mesura de portes obertes (paral·lelament de la vacunació amb cita) perquè totes les persones que encara no estiguin vacunades puguin acudir lliurement als punts de vacunació de cada illa. Aquesta iniciativa va dirigida especialment als residents a les Illes i a les persones desplaçades per motius laborals o familiars.


Qui pot rebre la vacuna contra la covid als centres massius sense cita prèvia?

Fins al 31 d’agost estaran oberts de 10.00 a 19.00 hores els punts de vacunació de Son Dureta (Palma), Poliesportiu Mateu Canyelles (Inca), Hipòdrom de Manacor, Recinte Firal (Maó), Sala Polivalent Canal Salat (Ciutadella) i Recinte Firal d’Eivissa.

Per la seva banda, els divendres de 16.00 a 19.00 hores i els dissabtes i diumenges d’11.00 a 14.00 hores està habilitat el punt de vacunació de l’Hospital de Formentera.

Per a acudir a la vacunació sense cita cal portar un document d’identificació vàlid amb fotografia (DNI, certificat d’empadronament o targeta sanitària). No obstant això, Salut ha recordat que la citació per mitjà de BitCita continua disponible.

17/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris