X

MÉS per Mallorca rebutja la intenció d’afegir un carril més en dos trams de la Via de Cintura

Alzamora ha reclamat "la retirada immediata del projecte" i ha criticat que el PP "aposti per l'asfalt en comptes d'impulsar un ordenament eficaç de la mobilitat"

09/09/2023

MÉS per Mallorca rebutja la intenció d’afegir un carril més en dos trams de la Via de Cintura

Redacció

El portaveu de MÉS per Mallorca en el Consell, Jaume Alzamora, ha rebutjat la intenció del Departament insular de Mobilitat i Carreteres d’afegir un carril més en dos trams de la Via de Cintura.

Alzamora ha lamentat l’anunci del conseller de Territori, Mobilitat i Infraestructures de la institució insular en una entrevista a IB3, i ha assegurat que el projecte “suposa tornar a un model d’asfalt i depredador del territori que no solucionarà els problemes de trànsit de l’illa”. Així, doncs, ha indicat que “tots els experts coincideixen en destacar la inutilitat de construir més vies d’alta capacitat per reduir les congestions de trànsit”. De fet, ha recordat que l’ampliació de la xarxa viària crea una demanda induïda i provoca un efecte crida per a utilitzar el vehicle privat.

En aquest sentit, Alzamora ha reclamat “la retirada immediata del projecte” i ha criticat que el PP “aposti per l’asfalt en comptes d’impulsar un ordenament eficaç de la mobilitat”.

Notícies relacionades >

09/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris