societat

Mig any d’obres per renovar part de la façana marítima de Fornells

Es renovarà el clavegueram, les conduccions de pluvials i aigua potable i l'enllumenat de tot el carrer Governador

Mig+any+d%27obres+per+renovar+part+de+la+fa%C3%A7ana+mar%C3%ADtima+de+Fornells

El mal temps no ha deixat reprendre aquest dilluns les obres de reforma del port de Fornells aturades per la temporada turística. Ports de les Illes i l’Ajuntament des Mercadal invertiran un milió d’euros en renovar els serveis de clavegueram, recollida de pluvials i aigua potable des de l’Espigó fins a la platgeta des Viver. Les obres duraran fins a la primavera.

Després de la construcció de l’edifici de serveis per als pescadors l’hivern passat, Ports de les Illes encara ara la reforma de tot el carrer Governador. No només es renovarà tot el paviment i l’enllumenat, sinó tots els serveis soterrats: clavegueram, pluvials i aigua potable. El Govern hi invertirà 900.000 euros i l’Ajuntament des Mercadal, 165.000 euros. També s’aprofitarà per actuar a un carrer molt pròxim a la façana marítima, el de Ses Roques.

A l’abril es licitarà la segona fase de la reforma d’aquest port que permetrà el soterrament de la benzinera, es reforçarà l’estructura del dic i es construirà una edifici de serveis que haurà d’acollir els banys i les oficines de venda de tiquets d’excursions marítimes. Aquesta actuació costarà 6 milions i mig més.

D’altra banda, Ports ha anunciat que els ocupants dels habitatges en concessió a primera línia de mar són a punt de rebre la comunicació del final del seus privilegis i que en els 8 dies posteriors hauran d’abandonar-los. Ports consensuarà amb la Junta local de Fornells els seus usos futurs.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern posa el focus en les residències per a la gent gran

Prop de la meitat dels malalts actius per COVID-19 a les illes són usuaris de residències de gent gran o...

Prop del 50% dels casos actius de Covid-19 provenen de residències de majors

97 malalts dels 654 que encara no s'han curat són usuaris i treballadors d'aquests centres, principalment dels privats {rela}654 casos...

La Policia alerta de noves estafes per internet que aprofiten el confinament

Una de les estafes més comunes és la pesca de credencials, una tècnica que consisteix a fer-se passar per una...

Moren tres persones amb coronavirus a Menorca en les darreres 24 hores

Dos d'ells són l'ex gerent del Foment del Turisme, Emili de Balanzó i el capellà de Fornells durant 40 anys,...