X

Milers de nins surten al carrer per rebre els Reis

La cavalcada de Palma va estar inspirada en les estacions de l'any

06/01/2020

Milers de nins surten al carrer per rebre els Reis

Els Reis d’Orient han tingut una intensa nit de feina. Han repartit milers de regals. I ho han fet després de fer una llarga ruta per totes les Illes. Ahir capvespre, milers de nins els varen poder veure a les cavalcades que es varen celebrar a diverses poblacions.

Els Reis arribaren al Moll Vell de Palma a les 6 de l’horabaixa. Els esperaven milers de nins tots volien saludar-los abans que començassin a recórrer el centre dalt de les seves carrosses. Els petits no es varen perdre detall d’una desfilada que estava inspirada en les estacions de l’any. Confessaven que esperaven impacients per obrir els seus regals.

Ses Majestats també varen arribar en vaixell al port d’Eivissa els esperaven amb molta expectació després de trepitjar la catifa vermella s’aturaren per fer-se alguns selfies i començaren el recorregut pels carrers de Vila. Venien carregats de caramels que els menuts guardaven a les bosses que havien preparat.

A Menorca, els 3 Mags desfilaren a cavall allà varen comptar amb l’ajut de 5 tractors per repartir 400 regals. Els nins de Ferreries varen ser els primers en rebre els seus paquets anit passada ja el varen trobar a ca seva. A Menorca i Eivissa els reis també tenien moltes peticions

A Formentera ses majestat varen fer la seva ruta habitual per l’illa abans de repartir els regals parlaren amb els nins i els demanaren si enguany havien fet bonda.

Ara ja fa hores que Melcior, Gaspar i Baltasar descansen. Ha estat la nit més llarga i màgica de l’any.


Jornada de Reis amb sol i bones temperatures a Eivissa
Els Reis d’Orient fan feina fins ben entrat el matí a Menorca

06/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT