X

Miquel Ferrer, de Rata Corner, nou president del Gremi de Llibreters de Mallorca

El més immediat que toca fer és analitzar a fons la situació econòmica del Gremi i donar-se a conèixer entre les institucions del Govern, el Consell i els ajuntaments

06/12/2023

Miquel Ferrer, de Rata Corner, nou president del Gremi de Llibreters de Mallorca

Comença una nova etapa pel Gremi de Llibreters de Mallorca amb Miquel Ferrer al capdavant. El llibreter fa front a nous reptes i canvis paradigmàtics en el sector. Aposta per crear un Gremi fort que defensi el sector dels embats de les grans plataformes. El més immediat que toca fer és analitzar a fons la situació econòmica del Gremi i donar-se a conèixer entre les institucions del Govern, el Consell i els ajuntaments.

“La defensa de les llibreries independents, la modernització de la institució i el treball en xarxa amb la resta del sector seran els eixos de feina principals de la nova junta”, han explicat a la xarxa Facebook. Ferrer, de la llibreria Rata Corner, anirà acompanyat de Laia Alegret de Drac Magic, com a vicepresidenta; com a tresorera, Marian Colom, de llibres Colom, una de les llibreries més antigues de Mallorca; i vocals Miquela Serra de Quart Creixent, Xesc Sanchis d’Embat i Aldana Arecco de Llibreria Pròpia, la darrera llibreria que ha obert. Una nova junta que ha estat elegida per unanimitat de totes les llibreries presents.

Llibreteres i llibreters coincideixen en la necessitat d’enfortir la salut del Gremi amb una veu única i continuar fent-se més visibles a fires del llibre, sobretot a la setmana del llibre en català a Palma i per Sant Jordi.

06/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris