X

Mobilitat prorroga fins al 31 d’octubre les llicències temporals dels autotaxis

D'altra banda, ha mantingut una reunió amb el sector del taxi en què s'ha analitzat el nou model d'examen que s'aplicarà a la pròxima convocatòria prevista per al mes de novembre

30/09/2023

Mobilitat prorroga fins al 31 d’octubre les llicències temporals dels autotaxis

Redacció

L’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, que dirigeix el tinent de batle Toni Deudero, ha acordat prorrogar fins al 31 d’octubre les 51 llicències temporals concedides als taxistes adscrits al servei d’autotaxi durant la temporada turística.

El tinent de batle ha explicat que “aquestes llicències temporals preveien que la seva concessió tindria una validesa compresa entre els mesos de juny i setembre, però hem rebut nombroses peticions dels titulars d’aquestes llicències en què sol·liciten allargar la temporada”.

Deudero ha afegit que el servei del taxi és essencial durant la temporada turística “davant l’alt nombre de turistes i residents que sol·liciten aquest servei, la qual cosa genera una enorme demanda durant els mesos d’estiu”.

Cal recordar que el 5 de juliol passat es va signar l’atorgament de 51 llicències temporals de taxi amb l’objectiu de millorar-ne la qualitat del servei a Palma. El Govern de les Illes Balears va donar el vistiplau al seu dia a la concessió de 200 llicències temporals distribuïdes entre professionals i assalariats. Finalment, es van presentar 55 sol·licituds, de les quals quatre van ser rebutjades per diversos defectes de forma.

D’altra banda, el tinent de batle de Mobilitat ha mantingut una reunió amb el sector del taxi de Palma en què s’ha analitzat el nou model d’examen que s’aplicarà a la pròxima convocatòria prevista per al mes de novembre. Deudero ha indicat que durant la reunió s’ha presentat l’esborrany del projecte del nou contingut dels exàmens, així com una guia informativa sobre l’obtenció del permís.

Notícies relacionades >

30/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris