X

Molts caravanistes se’n van del pàrquing de sa Joveria a Eivissa davant la previsió d’instal·lar-hi gàlibs

L'Ajuntament de Vila va informar dilluns als residents en caravanes que els seus vehicles havien de ser retirats i que només hi podran accedir turismes

17/05/2024

Molts caravanistes se’n van del pàrquing de sa Joveria a Eivissa davant la previsió d’instal·lar-hi gàlibs

Avui està previst que l’Ajuntament d’Eivissa instal·li els gàlibs al pàrquing de sa Joveria, on encara queden una quinzena de residents a caravanes. El Consistori va repartir dilluns unes notes informatives als caravanistes que viuen en aquest aparcament on els comunicava que a partir d’avui, 17 de maig, els vehicles havien de ser retirats, i que només podien accedir-hi turismes. En cas que no els retirassin, se’ls podia endur la grua municipal.

L’Ajuntament ja ha fet el mateix a altres aparcaments dissuasius perquè el que vol és reorganitzar aquests pàrquings i recordar que els vehicles de grans dimensions no hi poden entrar i que els turismes només hi poden estar aparcats un màxim de 72 hores. Volen afavorir així que hi hagi rotació.

En qualsevol cas, els que encara queden a sa Joveria, que són una quinzena, demanen que busquin solucions perquè l’alt preu de l’habitatge no els permet llogar un pis, tot i que alguns d’ells són treballadors.

Notícies relacionades >

17/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT