mallorca

Molts tallers mecànics abaixen la persiana per por a ser sancionats

En el Decret de l'Estat d'Alarma es considera aquest sector un servei essencial, però tot i els afectats no tene clar si poden obrir o no

Molts+tallers+mec%C3%A0nics+abaixen+la+persiana+per+por+a+ser+sancionats

Incertesa al sector de l’automoció per si poden o no tenir obert. Mentre que la conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius ha emès un comunicat dient que sí, ja que són un servei essencial, la patronal del sector, Asema, afirma que aquesta mateixa conselleria els ha dit que han de tenir tancat i que només poden acabar les feines que ja tenen en marxa.

A Inca, aquest dimarts, la gran majoria de tallers mecànics d’Inca tenien la porta abaixada i estaven tancats. En d’altres també tenien tancat, però feien feina a dedins. La mateixa situació es donava en diversos tallers de Lloseta . I es que en el sector regna la confusió i en molts casos no saben com actuar. A Binissalem un taller ha decidit tenir obert per atendre les emergències. Són alguns dels exemples d’una situació que es repeteix arreu. Des d’Asema, a més, s’explica que la policia ahir va fer tancar alguns tallers i, per això, molts ara tenen por d’obrir.

Els tallers que tenen obert apunten que, en cas de poder continuar fent feina durant aquests dies, hauran d’enfrontar-se a la falta de recanvis, ja que molts proveïdors han tancat i això pot provocar que ells ho hagin d’acabar fent també.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els pobles de Mallorca s’organitzen per demanar la col·laboració ciutadana o oferir nous serveis

És un dels avantatges de viure a un poble petit, on tothom se coneix

Llucmajor autoritza desplaçar-se al Ratolí Pérez

Això sí, l'ajuntament recorda que ha de respectar les mesures de seguretat

Sepelis en vídeo i responsoris en ‘streaming’: així s’adapta la funerària de Palma al confinament

L'EFM ha començat a construir un taller de recuperació de material per descontaminar l'equipament de protecció, davant l'escassetat de mascaretes...

Nou rècord de contagis de COVID-19 a les Balears

Una dada positiva: taxa d'increment de casos d'un dia cap a l'altre ha caigut fins a situar-se en un 14,2%