mallorca

Molts tallers mecànics abaixen la persiana per por a ser sancionats

En el Decret de l'Estat d'Alarma es considera aquest sector un servei essencial, però tot i els afectats no tene clar si poden obrir o no

Molts+tallers+mec%C3%A0nics+abaixen+la+persiana+per+por+a+ser+sancionats

Incertesa al sector de l’automoció per si poden o no tenir obert. Mentre que la conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius ha emès un comunicat dient que sí, ja que són un servei essencial, la patronal del sector, Asema, afirma que aquesta mateixa conselleria els ha dit que han de tenir tancat i que només poden acabar les feines que ja tenen en marxa.

A Inca, aquest dimarts, la gran majoria de tallers mecànics d’Inca tenien la porta abaixada i estaven tancats. En d’altres també tenien tancat, però feien feina a dedins. La mateixa situació es donava en diversos tallers de Lloseta . I es que en el sector regna la confusió i en molts casos no saben com actuar. A Binissalem un taller ha decidit tenir obert per atendre les emergències. Són alguns dels exemples d’una situació que es repeteix arreu. Des d’Asema, a més, s’explica que la policia ahir va fer tancar alguns tallers i, per això, molts ara tenen por d’obrir.

Els tallers que tenen obert apunten que, en cas de poder continuar fent feina durant aquests dies, hauran d’enfrontar-se a la falta de recanvis, ja que molts proveïdors han tancat i això pot provocar que ells ho hagin d’acabar fent també.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una empresa instal·la mesuradors de la qualitat de l’aire ‘low cost’ a Sóller

Volen aportar noves dades sobre la contaminació que té tendència a acumular-se a la zona

La plataforma ‘Molt més que Nuredduna’ reclama a Cort que paralitzi el projecte previst pel carrer

Volen que les reformes es facin de manera consensuada a tot el barri de Pere Garau

El Govern demana que es prioritzi la vacunació de les comunitats amb un PIB més afectat

L'estratègia també podria variar per l'arribada de la vacuna OXFORD Astrazeneca que es podria utilitzar en un inici en població...

Continua l’avís groc per mala mar al Sud de Mallorca

La borrasca Hortense donarà pas a un nou front associat a Ignacio