mallorca

Molts tallers mecànics abaixen la persiana per por a ser sancionats

En el Decret de l'Estat d'Alarma es considera aquest sector un servei essencial, però tot i els afectats no tene clar si poden obrir o no

Molts+tallers+mec%C3%A0nics+abaixen+la+persiana+per+por+a+ser+sancionats

Incertesa al sector de l’automoció per si poden o no tenir obert. Mentre que la conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius ha emès un comunicat dient que sí, ja que són un servei essencial, la patronal del sector, Asema, afirma que aquesta mateixa conselleria els ha dit que han de tenir tancat i que només poden acabar les feines que ja tenen en marxa.

A Inca, aquest dimarts, la gran majoria de tallers mecànics d’Inca tenien la porta abaixada i estaven tancats. En d’altres també tenien tancat, però feien feina a dedins. La mateixa situació es donava en diversos tallers de Lloseta . I es que en el sector regna la confusió i en molts casos no saben com actuar. A Binissalem un taller ha decidit tenir obert per atendre les emergències. Són alguns dels exemples d’una situació que es repeteix arreu. Des d’Asema, a més, s’explica que la policia ahir va fer tancar alguns tallers i, per això, molts ara tenen por d’obrir.

Els tallers que tenen obert apunten que, en cas de poder continuar fent feina durant aquests dies, hauran d’enfrontar-se a la falta de recanvis, ja que molts proveïdors han tancat i això pot provocar que ells ho hagin d’acabar fent també.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El PP acusa la Conselleria d’Educació de massificació a les aules

El Conseller Martí March diu que l'oposició menteix denunciant ràtios il·legals

Mala temporada de síndries i melons per la caiguda de les vendes

Els pagesos calculen que es perdrà entre un 40 i un 50% de la producció d'aquest any

Palma creixerà augmentant la densitat de població i contenint el consum de territori

La previsió és que visquin en cada hectàrea de Ciutat entre 40 i 75 persones i no fer noves urbanitzacions...