X

Mor una conductora després de topar frontalment amb un altre cotxe i caure per un desnivell a la carretera entre Can Picafort i Son Serra

Amb aquesta ja són 11 les persones que han perdut la vida a les carreteres de les Illes enguany

10/05/2024

Mor una conductora després de topar frontalment amb un altre cotxe i caure per un desnivell a la carretera entre Can Picafort i Son Serra

Imatge d'arxiu.

Accident de trànsit mortal. Una dona de 59 anys ha mort en un accident que ha passat aquesta matinada en xocar dos cotxes frontalment. Ha ocorregut devers les 05.30 hores, al quilòmetre 16 de la carretera Ma-12 entre Can Picafort i Artà. A conseqüència del xoc, el cotxe de la dona hauria caigut per un desnivell. El conductor de l’altre cotxe ha patit contusions lleus.

Amb aquesta ja són 11 les persones que han mort a les carreteres de les Illes enguany. Això suposa una víctima mortal més que al mes de maig de 2023. L’any passat, amb 55 morts, va ser el de major sinistralitat dels darrers 10 anys. Són dades de la Direcció General de Trànsit.

Per illes, a Mallorca han mort 7 persones, quan el 2023 en foren 5; a Menorca, hi ha hagut una víctima mortal i l’any passat no n’hi havia hagut cap; mentre que Eivissa és l’única illa on es milloren els registres, en passar de 5 l’any passat, a 2 durant aquests primers 5 mesos de l’any. Les millors dades, sens dubte, les de Formentera, on no hi ha hagut cap víctima mortal, com tampoc n’hi havia hagut cap en aquestes alçades del 2023.

Notícies relacionades >

10/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris