menorca

Negocis que es reinventen: una alternativa per superar abans la crisi

Les empreses d'espectacles, els càterings o les acadèmies d'idiomes canvien la línia de negoci per mantenir l'activitat

Negocis+que+es+reinventen%3A+una+alternativa+per+superar+abans+la+crisi

Amb el pas dels dies, més comerços poden reobrir, però a alguns no els surt a compte per manca de clientela. En són un exemple les empreses d’espectacles o els càterings. Per això, aposten per reinventar-se per tal de superar abans la crisi econòmica.

Al sector d’espectacles, el Grup Trui no sap quan tornaran a fer un gran concert, però no per això volen quedar aturats. Ja han posat sobre la taula moltes propostes perquè les festes d’estiu es puguin celebrar.

Per exemple, escenaris mòbils o més petits per a les verbenes de poble, autocinema o automonòlegs que es podrien seguir tancats des de dins del cotxe. També plantegen més espectacles per estar asseguts, com ara teatre o monòlegs.

Però no és l’únic sector que es reinventa. Els caterings trigaran molt a fer grans esdeveniments, però no per això han de deixar de fer el que millor saben: cuinar. Mercè Rigo, de Fraula Càtering, explica que han proposat repartir menjar congelat a domicili per tal que cadascú es pugui gestionar els plats durant la setmana. És una manera diferent de practicar el batch cooking, sense renunciar al menjar casolà.

Tot i que pareix una feina molt semblant, els obliga a canviar la forma de pensar, la manera de fer feina. El mateix que ocorre a l‘acadèmia d’anglès The Academy Palma, que ara realitza les classes en línia.

L’adaptació ha estat ràpida gràcies a la feina dels professors i la predisposició dels estudiants. Per això, encara que dilluns ja podrien reprendre les classes presencials, continuaran treballant per Internet i fins al juny romandran tancats.


Els experts pronostiquen que el petit comerç perdrà ocupació i que es tancaran negocis amb la crisi de la Covid-19
Els petits negocis es preparen per a una reobertura amb molta incertesa

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

2.146 casos de Covid i 33 persones mortes en el primer any de pandèmia a Menorca

Josep Borràs, primer malalt de Covid a Menorca: "La malaltia m'ha ensenyat que no és tan difícil morir"

Misericòrdia Sugrañes, reescollida presidenta del PP de Menorca

Biel Company reacciona a les expropiacions de pisos i critica les "polítiques boliviarianes i d'extrema esquerra comunista" de Francina Armengol

El talent i la contundència del Barça allunyen l’Hestia Menorca del liderat

L'equip d'Oriol Pagès oposa defenses alternatives i els triples de Corbacho davant un filial blaugrana superior; Víctor Moreno, amb 16...