societat

Neix una web a Menorca per permetre intercanviar objectes que no s’utilitzin als usuaris de les deixalleries

Mitjançant un sistema de punts, els usuaris sumaran punts pels objectes entregats


Neix a Menorca una nova plataforma web per a permetre que els usuaris de les deixalleries puguin intercanviar els objectes que no utilitzin i evitar, d’aquesta manera, la generació de residus a l’illa.

El sistema funciona mitjançant l’aplicació web ReVIU… El seu objectiu, fomentar l’intercanvi d’aquells objectes en bon estat als quals no es doni cap ús i que puguin interessar una altra persona…

El catàleg és ampli… Els usuaris podran entregar de llibres, a mobles de dimensions reduïdes, material esportiu o joguines, i obtenir, a canvi, aquells altres objectes que els interessin… La manera d’operar és senzilla. Per a afegir-hi un producte, tan sols s’ha d’accedir a la plataforma www.reviumenorca.es, penjar la imatge del producte que es vol dipositar i publicar-lo a l’aplicació… Per a reservar el producte, s’ha de fer mitjançant la web i anar a la deixalleria… Tot just es registrin a la plataforma, els usuaris reben 100 punts de benviguda.

Els municipis de Balears han de reciclar el triple de residus per a complir amb el que marca la legislació europea. S’exigeix que enguany la meitat es reciclin o reutilitzin, quan la mitjana autonòmica encara és del 16 per cent a Menorca i Formentera. Amb tot, ja han fet el primer pas i han aconseguit abaixar la generació de deixalles per davall del límit que marca la normativa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’operació ‘Plan Vigilante Balear’ de l’Exèrcit espanyol desembarca a Menorca per fer reconeixements de territoris naturals

Un dels seus objectius, l'estudi d'àrees vulnerables per a la seva conservació davant un possible incendi

Es Castell viu per segon any un Sant Jaume sense festes però amb reforç policial

La Plaça de l'Esplanada presentava a l'hora del primer toc de fabiol l'aspecte d'un dissabte qualsevol d'estiu

Mor un excursionista de 52 anys a la Serra dels Peixos, a prop del Gorg Blau

La guàrdia civil investiga si ha mort a causa d'un accident o per motius de salut

Els usuaris de la ITV de Maó, contents que el servei obri en dissabte

Ajudarà a desembussar el col·lapse que ha retardat les inspeccions durant els mesos de pandèmia