SOCIETAT

Ni amb doblers, ni amb targeta: això ho pag amb garroves

L'Amo de ses Garroves és la darrera campanya de promoció del Grup Fruit Secs en què amb humor tracten la revaloració d'aquest fruit


Un home demana el compte per pagar la menjada d’una taula a un bar. Decideix convidar els comensals i pagar-ho tot ell. Però quan arriba a la barra, no ho paga amb doblers, ni tampoc amb targeta. Ho fa amb garroves. Ell és “s’amo de ses garroves”. Tothom ara el mira fascinat.

És la història del vídeo, que ja s’ha viralitzat, de la darrera campanya del Grup Fruits Secs, la cooperativa Productors mallorquins de Fruits Secs S.A.T. de productors d’ametlles i garroves que compta amb més de 1.500 socis i 10.000 hectàrees entre Mallorca i Eivissa.

L’actual situació de la garrova, que costa 1,60 euros el quilo, ha fet capgirar l’atracció cap aquest fruit sec, fins ara infamat, perquè aportava més bé misèria entre els pagesos que en tenien. Ara, l’anomenat ‘or negre’, ha seduït altres formes de menjar, com el veganisme, en què la garrova aporta moltes propietats en diferents processos, tant en farina com també en crema.

El vídeo, creat per Melicotó, tracta amb humor aquesta revaloració de la garrova i sembla que ha calat en el públic, ja que només a Twitter té més de 18.000 visualitzacions, i pujant. L’anunci està dut a terme per els membres de la junta i treballadors de la cooperativa, i com a protagonista, en Toni de Son Vell.

Sobre la campanya, també es repartiran gorres de “l’Amo de ses garroves” i “sa Madona de ses garroves” a tots els que comercialitzin les seves garroves amb la cooperativa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |