X

“No per tirar-ho endavant més aviat, s’han de fer nyaps”, la Federació de Veïnats sobre el tramvia de Palma

L'associació veïnal retreu a Cort “falta de participació ciutadana” en el projecte que ha rebut 58 al·legacions, 14 del PP. També ho han fet l'Ajuntament, el GOB i el Col·legi d'Arquitectes

20/12/2022

“No per tirar-ho endavant més aviat, s’han de fer nyaps”, la Federació de Veïnats sobre el tramvia de Palma

El projecte del tramvia de Palma ha rebut 58 al·legacions. El termini per presentar-les va acabar dia 13 de desembre. Ara, comença el procés d’anàlisi de cada una i la possibilitat de canvis en la iniciativa

El Partit Popular de Palma n’ha presentat 14. Demana que es paralitzi el projecte perquè assegura que falten estudis i informes que l’avalin.

La Federació d’Associacions de Veïnats de Palma n’ha presentades vuit. Reclama un major pressupost i que el tram de les avingudes sigui al centre de la via i no a un costat, tal com està plantejat.

“Quan obris un procés d’aquest tipus amb una cosa tan important, que afecta d’una manera tan estructural a Ciutat, la participació ciutadana s’ha de tenir molt en compte… I no per córrer més aviat o per treure-ho més aviat, fer nyaps”, ha exposat la seva presidenta Maribel Alcázar als Informatius d’IB3 Ràdio.

Una altra al·legació es refereix a la catenària aèria, que es demana que s’elimini en els trams on causi un impacte visual. Els veïnats també suggereixen, entre d’altres, que el projecte afecti el menor nombre d’arbres.

També han presentat al·legacions l’Ajuntament de Palma, que comparteix que el recorregut sigui pel centre de les avingudes, el GOB i el Col·legi d’Arquitectes.


Des de plaça d’Espanya fins a Son Santjoan: el tramvia de Palma tendrà 16 parades i freqüències de 10 minuts

20/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris