POLíTICA

Noguera: “Només un 5% dels hotels podran ampliar la seva superfície un 15%”

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera,critica el decret llei presentat ahir pel Govern perquè no plateja una estratègia de diversificació

La platja de Magaluf. /JAVIER ABRIL


El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha criticat aquest dijous al programa ‘Al Dia’ d’IB3 Ràdio “la visió limitada” i la manca de previsió per trobar una estratègia de diversificació en el decret llei per la reactivació econòmica presentat ahir pel Govern balear.

“Segons el decret llei, tots els hotelers que s’acolliren a la Llei Delgado, ara no es podran acollir a l’ordre que permet ampliar els establiments un 15%”. Això vol dir, calcula Noguera, que menys d’un 5% de la planta hotelera s’hi podrà acollir.

Per tot això, Noguera acusa el partit socialista de voler acostar-se a sector conservadors vinculats a l’activitat econòmica. “No s’hi podrà presentar molta gent, és una proposta de cara a la galeria per agradar a un cert sector”, ha assegurat.

Com a alternativa, “s’ha de plantejar una estratègia de diversificació perquè no ens torni a passar el mateix. L’atur es dispararà a causa de la dependència al sector serveis. Aquesta és la mancança principal del decret llei”, ha explicat el coordinador, que ha assegurat a més que “si MÉS no hagués participat en la negociació, seria un decret totalment indesitjat”. “A aquest decret li falta aquest canvi de model cap a una economia blava i verda que proposam nosaltres”, ha dit.

Amb tot, Noguera ha celebrat l’agilització sobre l’administració electrònica i pels ajuts dels serveis socials.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |