SOCIETAT

Nou taller per a petits estris a la Fundació Deixalles

Des del 2020 a Palma s'han incrementat gairebé un 28% els quilos de rastre que s'han reutilitzat. El 2020 varen ser 36.500 quilos i l'any passat 46.700


La Fundació Deixalles té un nou taller per a petits estris de cuina i decoració. S’ha organitzat perquè són molts els objectes d’aquest tipus que hi arriben i perquè també tenen molta sortida. La Fundació La Caixa ho finança, i hi treballen 5 persones.

La venda de productes de segona mà augmenta. Des del 2020 a Palma s’han incrementat gairebé un 28% els quilos de rastre que s’han reutilitzat. El 2020 varen ser 36.500 quilos i l’any passat 46.700. Per això s’ha creat aquest nou taller d’estris de cuina, també vaixelles i accessoris decoratius. Aquí arriben tot tipus d’objectes que es trien i s’organitzen. I en aquestes caixes es col·loquen per després recuperar-los.

Una tasca que té, a més, un vessant social, perquè són treballadors amb risc d’exclusió i amb l’oportunitat de treballar les seves habilitats.

En aquest racó de la Fundació netegen els articles, i els etiqueten amb el preu corresponent. Hi ha productes a partir de 50 cèntims. Ara també es poden comprar a través del web.

També físicament a la botiga, on, a més d’aquests articles de rastre, es pot adquirir qualsevol cosa per decorar o moblar una casa.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |