Iniciat el procés de selecció per a nous llocs de feina als informatius d’IB3
L’empresa adjudicatària dels Serveis informatius d’IB3, Liquid Media, del grup Mediapro, ha iniciat el procés de constitució del borsí de treball per tal de cobrir les places vacants per a nous requeriments del servei durant el període 2017-2019. En total, Liquid Media ha de contractar una trentena de professionals del sector audiovisual en les categories de redactor, càmera, realitzador, grafista, ajudant de realització/muntador, coordinador i director de programa. L’empresa ha de realitzar contractacions a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa i ha de cobrir vacants, tant de ràdio com de televisió.

Liquid Media constituirà el borsí segons el plec de la licitació i en tots els casos es valorarà la formació i l’experiència. Una vegada finalitzat el procés de selecció, es confeccionarà una llista definitiva que, a més de proveir la trententa de llocs vacants, servirà també per a suplències i altres necessitats del servei durant el temps del contracte en vigor amb l’empresa adjudicatària.

El nou servei d’informatius, que comença dia 27 de febrer, inclou les edicions d’informatius migdia, vespre i cap de setmana de ràdio i televisió; desconnexions insulars de ràdio; un programa de debat polític; el programa de reportatges Zoom; un programa de reportatges a la ràdio; el programa esportiu Total esport; el programa del Parlament; un informatiu de dilluns a divendres de caràcter insular i amb molta informació municipal; un programa de dilluns a divendres meteorològic i amb informació ambiental; i l’actualització del portal de notícies dels serveis informatius.

La proposta de Liquid Media va obtenir la millor puntuació durante el mes de gener en la licitació per gestionar els serveis informatius d’IB3 els propers dos anys. En segon lloc, i per molt poc marge, va quedar l’actual concessionària, CBM, i en tercer lloc, l’empresa Lavinia.

En compliment del principi d’igualtat d’oportunitats i lliure concurrència, IB3 fa difusió d’aquestes ofertes laborals. L’enllaç següent permet accedir directament a la plana del portal d’ofertes de feina de Mediapro, on figuren exclusivament les que fan referència als serveis informatius d’IB3:

http://trabajaconnosotros.imagina.tv/ca/ofertas/area/20/projecte-ib3
ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL