X

Oberta a la Seu la capella ardent d’Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona

A les 17.00 hores se celebrarà el funeral 'corpore insepulto', presidit pel bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull

15/02/2022

Oberta a la Seu la capella ardent d’Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona

La Catedral de Palma acollirà aquest dimarts el funeral del bisbe auxiliar de Barcelona, el mallorquí Antoni Vadell, amb l’assistència d’un nunci apostòlic de la Santa Seu, segons ha informat el Bisbat de Mallorca.

Des de les 10.00 fins a les 15.00 hores tendrà lloc la capella ardent pel mallorquí, mort el dissabte, a l’altar major de la Catedral de Palma.

A les 13.30 hores visitarà la capella el nunci apostòlic de la Santa Seu, l’arquebisbe Bernardito Cleopas Auza, acompanyat del bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull.

A les 17.00 hores se celebrarà el funeral ‘corpore insepulto’ a La Seu. L’ofici estarà presidit pel bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, i concelebraran el nunci apostòlic Bernardito Cleopas; l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, i els bisbes auxiliars Javier Vilanova i Sergi Godo; i el bisbe d’Eivissa, Vicens Ribas.

La missa es podrà seguir per ‘streaming’ a través de les xarxes del Bisbat i la Catedral, i també a través de la Cadena COPE. Al funeral han confirmat la seva assistència la delegada del Govern, Aina Calvo; el batle de Palma, José Hila; la consellera de Presidència del Govern balear, Mercedes Garrido; el batle d’Inca, Virgilio Moreno; i el batle de Llucmajor, Eric Jareño.

El funeral de Mallorca serà el segon en honor a la memòria de Vadell, després del celebrat aquest dilluns en la Catedral de Barcelona.

A continuació, el fèretre serà traslladat al santuari de Nostra Senyora de Gràcia a Llucmajor, on l’endemà tendrà lloc l’enterrament en un acte estrictament familiar i privat.

15/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris