Els guardonats dels premis Ciutat de Palma
S'han entregat al teatre Principal en una gala retransmesa en directe al YouTube d'IB3
Aquest és un dels objectius del pla de gestió de la nova directora de la institució cultural, Antònia Maria Perelló
Abans d’assumir el càrrec de directora de la Fundació Miró Mallorca, Antònia Maria Perelló ha treballat com a cap de Col·lecció i Conservació al MACBA de Barcelona. També ha estat professora d’Història de l’Art i ha comissariat diverses exposicions, entre altres feines relacionades amb la gestió cultural.
Ara, arriba a la Fundació Miró amb un projecte amb els objectius ben clars. D’una banda, Perelló vol atreure visitants residents a Mallorca, tant natius com estrangers. Ho vol aconseguir amb una programació d’activitats en la qual s’incloguin exposicions d’altres artistes que, per un motiu o un altre, tenguin relació amb l’obra de Joan Miró. A més, Perelló vol revitalitzar els espais dels quals disposa la Fundació, amb exhibicions que ajudin el visitant a entendre el recorregut vital i artístic del pintor, des de la seva infantesa fins als darrers dies de la seva vida.
La nova directora també ha anunciat la imminent intervenció de l’estudi de Son Boter, per tal d’esmenar algunes deficiències estructurals de l’edifici.
L’any passat la Fundació Miró Mallorca va rebre prop de 72.000 visitants. Antònia Maria Perelló vol superar aquesta xifra en quantitat, però també en qualitat. Per aconseguir-ho té, si compleix el seu mandat, quatre anys prorrogables a uns altres dos, i un pressupost de 2,2 milions per a despeses corrents. Un gran repte per a la gestió d’un patrimoni gegant.
S'han entregat al teatre Principal en una gala retransmesa en directe al YouTube d'IB3
Els pollencins han sortit més tard cap a la finca per la pluja, però no han deixat de complir la tradició de berenar a Ternelles
Davant les càmeres d'IB3, durant el directe de la retransmissió de la festa ha agraït l'ajuda dels seus amics
Aquí pots gaudir de les millors fotografies d'aquest 16 de gener de 2025 a sa Pobla