X

Oriol Segura creu en l’ascens de l’Hestia Menorca

El president confia que dissabte es compleixi el somni d'una illa. Si l'Hestia Menorca puja dissabte a LEB Or, el club, assegura Oriol Segura, tindrà múscul econòmic i social per assumir-lo

17/05/2023

Oriol Segura creu en l’ascens de l’Hestia Menorca

Redacció

L’Hestia Menorca està a tres dies de tornar a complir el somni d’una illa. Per això hem volgut parlar amb el president Oriol Segura sobre el partit contra el Clavijo i l’ascens a LEB Or. Amb Segura hem recordat també les declaracions que feia a IB3 fa prop d’un any. Onze mesos després, la conseqüència d’una feina ben feta és molt a prop. Només falta arrodonir-ho amb la vint-i-sisena victòria de la temporada i, sobretot, l’ascens.

El mandatari menorquí va viure en directe i va celebrar el triomf per vuit punts a Logronyo. Tanmateix, té clara l’oposició que presentarà el Clavijo.

Per contrarrestar la pressió del rival, Bintalfa està preparat per acollir el partit de la temporada i els seus inquilins ja ho viuen amb intensitat. Si l’objectiu es compleix, si l’Hestia Menorca puja dissabte a LEB Or, el club, assegura Oriol Segura, tindrà múscul econòmic i social per assumir-lo.

 

17/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris