X

Pablo Ortells envia un missatge de tranquil·litat a l’afició: no s’esperen sortides

El director de futbol del Reial Mallorca afirma que "el que va bé no s'ha de toca", però no descarta l'arribada de qualque futbolista si es dóna l'oportunitat

27/11/2022

Pablo Ortells envia un missatge de tranquil·litat a l’afició: no s’esperen sortides

Segona part de l’entrevista que IB3 Televisió ha fet amb el director de futbol del Reial Mallorca, Pablo Ortells.

Després de repassar ahir l’inici del curs, i valorar els jugadors incorporats en el darrer mercat de fitxatges, Ortells parla avui del futur a curt termini dels jugadors de la plantilla mallorquinista. I envia un missatge de tranquilitat a l’afició: no hi haurà sortides aquest hivern. Aquesta és al manco la intenció, perquè “el que va bé no s’ha de tocar”. Això si, adverteix que si ve algun club a pagar la clàusula d’un futbolista, i aquest vol partir, res pot fer el club.

En aquest sentit, ha destacat també la importància de jugadors com Muriqi, que tenen clar que volen continuar al Mallorca. “Això ens dóna molta més tranquilitat”, afirma Ortells.

Pel que fa a les possibles incorporacions, el director esportiu ressalta que estan contents amb la plantilla actual i amb els resultats obtinguts per aquesta, però no descarta algun fitxatge en la propera finestra “si es dóna una bona oportunitat de mercat”. Ortells ha recordat que des de la seva arribada cada finestra s’han produït incorporacions, i per tant deixa entreveure que es podria repetir aquest proper mes de gener.

Finalment, ha tractat les renovacions. En el cas del tècnic, Javier Aguirre, encara no ha arribat el moment de tractar-la, “però ell està content aquí i nosaltres amb ell. Ja veurem”. Si han començat les negociacions per Galarreta, i van per bon camí, donada la voluntat d’àmbudes parts. Però no lleva que si ve un gran club a tocar a la seva porta, “tot dependrà de la voluntat del futbolista”. Sobre Antonio Raíllo, Ortells ha manifestat que “ha donat dues passes endavant en el club, i la intenció de tots és que pugui seguir molts anys més com a mallorquinista”.


Ortells fa balanç del primer terç de la temporada


Entrevista completa a Pablo Ortells

27/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris